ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω Acs. H παράδοση των προϊόντων γίνεται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας εντός 1-3 ημερών για περιοχές εντός Αττικής & 2 έως 4 εργασίμων ημερών από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier . Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

ΚΥΠΡΟ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία Speedex εντός 2-6 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον προορισμό. Τα μεταφορικά έξοδα για αποστολές στην Κύπρο είναι 15€ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 23%).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης)

Ευρωπαϊκή Ένωση: Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία Speedex εντός 2-6 εργάσιμων ημερών.

Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης: Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία Speedex εντός 2-6 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον προορισμό. Ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις που να προκύπτουν από δασμούς, ισοτιμία, εκτελωνισμούς και άλλες ιδιομορφίες της κάθε χώρας για τις οποίες η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Τα μεταφορικά έξοδα για αποστολές στο εξωτερικό διαμορφόνωνται κατα περίπτωση και μετα απο τηλεφωνική συνεννόηση.

Διευκρινήσεις.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε μόνιμη έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.